Celebrate & play: Ervaar de volheid van het leven en jezelf!

Spelen als een kind, met het bewustzijn van een volwassene


In-depth guidance: Agni & Marleen


Heb je er ooit over nagedacht waarom er maar een paar dagen per jaar bestemd zijn voor feesten zoals Kerstmis, Nieuwjaar, verjaardagen, bruiloften enzovoort? Deze paar dagen van festiviteiten en zogenaamde vieringen zijn een compensatie voor het anders alledaagse leven dat de meeste mensen dag in dag uit leiden. Wat als we dit concept omdraaien? Kan het leven een nooit eindigende vakantie zijn? Wat zou er gebeuren als je verbinding maakt met de eenvoudige en pure levensvreugde - zomaar, zonder specifieke reden? 

Herinner je je nog hoe het was toen je kind was en gewoon mocht spelen? Wanneer je kon dansen en zingen en iedereen daar mee van genoot. Deze week laten we alles los, vergeet je agenda en verantwoordelijkheden. Door in het 'nu' het leven te vieren, alsof dit de allereerste dag van ons leven is, verbinden we ons met onze creatieve stroom. Want ieder moment is het vieren waard!

We nodigen je uit om met ons mee 'het leven' en 'jezelf' te vieren! En om: 
⁃ opnieuw contact te maken met je vrije, speelse kind 
⁃ opnieuw herboren te worden
⁃ opnieuw contact te maken met wie je in essentie bent en je hart te laten zingen
⁃ je te herinner dat geluk je natuurlijke staat van zijn is 
⁃ je te verheugen om de puurheid en schoonheid van de natuur 
⁃ onbelemmerd te dansen, te lachen, te spelen en je creativiteit te laten stromen

We kunnen je garanderen dat je deze week het leven in zijn volheid zal proeven! Met een open hart, herwonnen levensvreugde en inspiratie ga je terug naar huis. Zo wordt elke dag vast een feest!

Method

De kracht van het traject rust in de oneindige inspiratie van de natuur in combinatie met verschillende vormen van plezier en de verdiepende begeleiding van Agni en Marleen.

We gaan op verkenning om de verschillende manieren van levensvreugde te ervaren en het innerlijke kind in ons wakker te maken. Zowel in groep als op individuele basis. Dit doen we door verschillende activiteiten zoals dans, creativiteit, lachen, bewegen, spelen en delen.  ('Laughing Drums', 'Dance of the Heart' om er maar een paar te noemen!) 

Je neemt afstand van je dagelijkse patronen en prikkels door dag en nacht in de ongerepte woestijn te verblijven. Zo creëer je ruimte om je bewust te worden van de gedachten, overtuigingen en gevoelens die je wel of niet langer ondersteunen om het leven te vieren en ervaar je de kracht om deze te transformeren.

Elke ochtend beginnen we de dag met een ochtendsessie, terwijl de Bedoeïen een heerlijk ontbijt klaarmaken. In de loop van de dag trekken we door de woestijn en wordt die tocht begeleid via opdrachten onderweg, spelen, inzichtsoefeningen en plezier. Elke tocht is anders, van klimmen, op stoere rotsen tot wandelen in glooiende zandvlakten, kort of lang, alleen of per 2, met een vraag of opdracht of open en 'het laten komen'. Werken aan jezelf hoeft hier niet. Wat nodig is dient zich vanzelf aan. Delen van ervaringen doen we s' avonds in het kamp, nadat we samen heerlijk gegeten hebben.

Tijdens heel de reis krijg je zachte en helende begeleiding. Nieuwe inzichten en mogelijkheden ontvouwen zich.
Je kan alleen zijn of je voeden aan de groep. Qua fysieke inspanning is dit programma haalbaar voor elke gezonde persoon.

Waarom verdieping in de Sinai woestijn?

 

Woestijnen zijn de chakra's van de aarde. De Sinaï woestijn is één van de 'krachtigste plaatsen' op onze planeet. Het is zeer moeilijk in woorden te vatten. De trillingsfrequente is er hoger, fijner, het voelt als een zeer vrouwelijke, beschermende energie die daar aanwezig is. De overweldigende schoonheid van de natuur, de absolute stilte en het zand dat zowel geluid als negativiteit lijkt op te slorpen... maken dat je er helemaal tot rust komt zonder dat je daar inspanning moet voor doen. Je zet je open voor alles en alles stroomt, ook jouw levensvreugde. Dat klinkt voor veel mensen allicht zweverig maar zelfs sceptici die de stap zetten om toch mee te gaan, beleven hetzelfde. Het gebeurt vanzelf, in de Sinaï ga je vanzelf van je hoofd naar je hart. 

Why would you choose this trip?

Samen beschikken Agni en Marleen over een unieke combinatie aan kennis en jarenlange ervaring die zij op een intuïtieve manier toepassen en delen.

Anders dan in een reguliere (management)training, waarin je theorie aangereikt krijgt en handvatten om je te verbeteren, gaat het hier om een ervaring met verschillende interventies. Je krijgt nieuwe inzichten en het leerproces is speels en ervaringsgericht. Tijdens deze reis sta je zelf centraal. Door je zelf te ontspannen, te genieten, te spelen, te accepteren en te besluiten je eigen stappen in dit transformatieproces te zetten, maken wij samen met jou een unieke reis.

De trip gebeurt op maat van elke groep en met respect voor de eigenheid van elk individu. We hebben aandacht voor tempo, evenwicht actie/rust, contacten met jezelf, de natuur en de plaatselijke cultuur. Welkom op deze unieke reis, die je leven zal bijblijven! 

Celebrate & play Why would you choose this trip?
“We are never more fully alive, more completely ourselves, more deeply engrossed in anything, than when we are at PLAY.” Charles Schaefer

Agni Tzvete

Coach -Trainer

Ik heb veel gereisd, zowel in de uiterlijke als de innerlijke wereld. Door de wijsheid van het noorden te combineren met de passie van het zuiden, de diepten van het westen met de inspiratie uit het oosten, heb ik een uniek boeket van levenswijsheid en bewustzijn verzameld. Graag deel ik dit boeket met iedereen die het wil ontvangen.

Geboren in Bulgarije, met een master in Internationale Betrekkingen uit Denemarken en Engeland, werkte ik 10 jaar als politiek activist in Afrika. Na een grote ontgoocheling over de wereld waarin we leven, verkende ik de innerlijke rijken van het bestaan ​​op zoek naar de ultieme vrijheid. 

Read on

Mijn pad zette zich verder via het Osho International Meditatie Resort in India, naar sjamanistische reizen diep in het Amazone-oerwoud. Om uiteindelijk aan te komen in Egypte - het land dat een openbaring is van mijn liefde en passies. Deze deel ik heel graag in ons samenzijn in de woestijn.


Marleen Hofman (1967)

Bezielster

In 2006 ben ik in contact gekomen met de woestijn! Een keerpunt in mijn leven van 'economisch gedreven' naar 'zijn', van 'luxe' naar 'essentie', van 'hoofd' naar 'hart'. De woestijn was voor mij als thuiskomen, het voelde als één groot liefdesbad! Het contact met de bedoeinen, die zielsmaatjes zijn geworden, de overweldigende pracht en kracht van de natuur. Deze ervaring had zo'n impact dat ik graag de gelegenheid wilde creëren om meer mensen deze ontdekkingsreis te kunnen laten maken. Dit idee heeft geleid tot het ontstaan van Desert-Soul.

Read on

Mijn coaching skills, rustige natuur en doorleefde wijsheid zet ik graag in om transformatieprocessen te begeleiden, mensen terug verbinden met hun volle potentieel. Van de bedoeïnenen heb ik geleerd te leven in het nu en in volle vertrouwen de flow te volgen. Dat doe ik ook in de begeleiding, in elk moment kijken wat er zich als groeipotentieel aandient, en dat optimaal ondersteunen.

De woestijn geeft ruimte voor mijn creativiteit, mijn zoeken naar schoonheid en essentie in alles. Voor mij is ze een krachtige gids en hulpbron. Door mijn eigen leven te leiden vanuit mijn hart, mijn passie, mijn essentie wil ik graag mensen inspireren hetzelfde te doen.

Mijn verhaal is er een van ontdekkingen en avontuur, ontmoetingen en groei, eeuwige groei en dat is mijn passie.
Na studies publiciteit en fotografie is mijn loopbaan begonnen met een 20-tal jaar als freelance art director voor reclamebureaus en eigen klanten. Sinds 2003 ben ik gestart met allerlei opleidingen rond zelfontwikkeling: NLP, systemisch opstellen, trauma, intuïtieve ontwikkeling, begeleiding van organisaties, transpersoonlijke coaching, ...

Ik heb het voorrecht twee fantastische zonen te hebben (1998 - 2001), mijn grootste leermeesters.

Periods and prices


Period

Contribution

  1. Accommodatiekosten: 995 € p/p 
    (bijdrage rechtstreeks aan de Bedoeïenen ter plaatse)
    Inclusief: alle kosten ter plaatse, exclusief vlucht
  2. Training particulier tarief: 495 €
    Training zakelijk tarief: 700 € + BTW
  3. Vlucht: van Brussel naar Sharm El Sheikh 

Not included:

Tips (+- 60 euro)
Persoonlijke uitgaven (souveniers, ...)
Eventuele reisverzekeringen