Revolutionary Lovers: voor koppels

Quality time voor jezelf en je relatie. Tijd en ruimte om te genieten, te verdiepen en verbinden,


In-depth guidance: Erik & Greet

Thu 3 Oct 2024 - Thu 10 Oct 2024


Je hebt een boeiende job, thuis gaat je aandacht naar de kinderen of eigen bezigheden. Voor je liefdesrelatie is er amper quality time. Je wordt geleefd…

Herken je dit?

Deze week in de woestijn is tijd voor JULLIE!
Een week om te genieten, elkaar te herontdekken, de speelsheid en levensvreugde terug te laten opborrelen. 
Een week om samen met andere koppels te verdiepen en te verbinden, en zo weer contact te maken met de essentie van jullie relatie.

Tijd om de drukte achter je te laten, in je lijf te zakken, tot stilstand te komen en te 'zijn' met wat is.
We maken ruimte om dichter bij jezelf te komen, om van daaruit ook diepere verbinding met je partner te ervaren.
We gaan samen op pad, in onszelf en in de woestijn. We laten ons dragen en inspireren door de groep, de bedoeïenen en de stilte en magie van de woestijn.

De meeste structuren beleven jullie samen als koppel. De groep is een bedding voor momenten van delen of reflectie. 
In het midden van de week is er de ruimte om 24 alleen met je partner in de woestijn door te brengen, op een afgelegen plek.

Deze reis is een ervaring waarbij jullie in volle aandacht ruimte hebben voor elkaar. Voeding om terug te gaan naar de oorsprongkelijke sprankel van jullie samen zijn. 

We eindigen de reis met een dagje/nachtje in een charmant hotelletje aan zee. 

Method

De kracht van het traject rust in de oneindige inspiratie van de natuur in combinatie met verschillende vormen van stilte en de verdiepende begeleiding van Greet en Erik.

Je neemt afstand van je dagelijkse patronen en prikkels door dag en nacht in de ongerepte natuur te verblijven. Zo creëer je ruimte om je bewust te worden van de gedachten, overtuigingen, patronen en gevoelens die je wel of niet langer ondersteunen en ervaar je de kracht om deze te transformeren.

Elke ochtend beginnen we de dag met een practice, terwijl de Bedoeïen een heerlijk ontbijt klaarmaken.

In de loop van de dag trekken we door de woestijn en wordt die tocht begeleid via stiltewandelingen, opdrachten onderweg, lichaamsbewustzijnsoefeningen, inzichtsoefeningen, spel, beweging, dans en plezier. Deze reis vervangt geen therapeutisch traject, maar brengt je terug naar de oorsprong van jullie relatie.  Uit het hoofd, terug naar het hart.  

Elke tocht is anders, van klimmen, op stoere rotsen tot wandelen in glooiende zandvlakten, kort of lang, alleen of per 2, met een vraag of opdracht of open en 'het laten komen'. 

In het midden van de week is er de gelegenheid om als koppel 24u alleen in dit unieke landschap te vertoeven. Tijd en ruimte om jullie eigen flow te volgen en je te laten raken door de wijsheid van de woestijn.

Tijdens heel de reis krijg je zachte en helende begeleiding. Nieuwe inzichten en mogelijkheden ontvouwen zich.

Qua fysieke inspanning is dit programma haalbaar voor elke gezonde persoon.

Waarom een reis voor koppels in de woestijn

 

Woestijnen zijn de chakra's van de aarde. De Sinaï woestijn is één van de 'krachtigste plaatsen' op onze planeet. Het is zeer moeilijk in woorden te vatten. De trillingsfrequente is er hoger, fijner, het voelt als een zeer vrouwelijke, beschermende energie die daar aanwezig is. De overweldigende schoonheid van de natuur, de absolute stilte en het zand dat zowel geluid als negativiteit lijkt op te slorpen... maken dat je er helemaal tot rust komt zonder dat je daar inspanning moet voor doen. Je zet je open voor alles en alles stroomt. Dat klinkt voor veel mensen allicht zweverig maar zelfs sceptici die de stap zetten om toch mee te gaan, beleven hetzelfde. Het gebeurt vanzelf, in de Sinaï ga je vanzelf van je hoofd naar je hart.

 

 

Why would you choose this trip?

Deze vakantie vormt een magnifieke combinatie van genieten en groeien. Door zeven dagen samen op pad te zijn, de tijd even stil te zetten en bewust tijd en ruimte te maken voor jezelf en de relatie, kan je op een ander niveau verbinden. Hier wordt je niet afgeleid door dagelijkse beslommeringen, wat maakt dat je met bepaalde thema’s aan de slag kan op zijnsniveau.

De jarenlange ervaring van Greet en Erik zorgen ervoor dat je gepaste oefeningen krijgt binnen een veilig kader. Je krijgt nieuwe inzichten en het leerproces is ervaringsgericht. Tussen de oefeningen helpen de stilte, de weidsheid en de overweldigende natuur om dichter bij onszelf en onze essentie te komen. Niet alleen word je begeleid door de zorgzame trainers, de levensvreugde van de Bedoeïenen maken ook dat je je permanent veilig en ontzorgd voelt. Het heerlijke eten, prachtige kampplaatsen en de zorg voor je bagage, maken het verblijf in de woestijn heel comfortabel.

Ontspannen en opgeladen ga je terug naar huis. Welkom op dit unieke avontuur, dat je hele leven zal bijblijven!

Reis voor koppels Why would you choose this trip?
The depth of your relationship defines the impact you bring into the world!

Erik Decolvenaer (1968)

Trainer - Coach

In een ver verleden was ik ingenieur en werkte als consultant in het bedrijfsleven. Sinds 2006 ben ik voltijds coach, therapeut, trainer en bodyworker. Ik hou ervan om deze werelden te verbinden.

Ik zie mezelf als een gids en ‘spaceholder’ voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie. Mijn missie bestaat erin een veilige omgeving te creëren waarin jij je kan openstellen en openbloeien. Om zichtbaar te laten worden wat verborgen was, je volledige potentieel te laten ontluiken. Ik werk zowel individueel, met koppels als met groepen. Samen met m'n partner Greet begeleid ik koppels via Revolutionary Lovers.


Read on

Mijn specialisaties en ervaringen: intimiteit en seksualiteit, energetisch bewustzijnswerk, seksuele energie als poort naar ruimer bewustzijn, spirituele ontwikkeling, shamanic healing, bewust man zijn.

Ik ben gevoelig aan de energie van een plek. Dat is ook wat me raakt in de woestijn. De ruimte rondom en in mezelf is er sterk voelbaar. Ik kijk ernaar uit jullie mee te nemen op een reis naar binnen en naar elkaar.

www.erikdecolvenaer.be
www.revolutionarylovers.eu
+32 473 95 04 88


Greet Luypaert (1974)

Trainer - Coach

Sinds 2002 werk ik als trainer, coach, auteur en projectleider in het werkveld van persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2010 doe ik dit vooral samen met mijn geliefde Erik Decolvenaer. Met Revolutionary Lovers begeleiden we impactvolle koppels naar een diepere verbinding.

Waarden die een rode draad vormen door ons werk: Verbinding, verdieping, transformatie, heling. En last but not least: het leven vieren! 

Ik hou van eenvoud en ruimte. Mijn leven is een pad van rijke ontmoetingen, nieuwe dingen ontdekken in mezelf en in de wereld. Ik word blij van authentieke contacten, van echtheid en schoonheid. Ik ben een mensenmens en een natuurmens.

Klanten, vrienden en collega’s geven me volgende eigenschappen: vrouwelijk, zacht, sensueel, authentiek, nieuwe leider, verbinder, visionair, beddinggevend, geaard, inspirerend.

Read on

De Sinaaireizen ontdekte ik in 2017. Eerst alleen, later met Erik en onze zoon Casper. We kijken ernaar uit jullie als koppel mee te nemen in de magie van de woestijn. Naar binnen bij jezelf, vandaaruit dieper in verbinding met je geliefde, om dat nadien weer uit te stralen in de wereld. ‘Because the depth of your relationship defines the impact you bring into the world!’

www.greetluypaert.be
www.revolutionarylovers.eu
+32 478 31 43 76

Periods and prices


Period

Thu 3 Oct 2024 - Thu 10 Oct 2024

Contribution

  1. Accommodatiekosten: 995 € p/p
    (bijdrage rechtstreeks aan de Bedoeïenen ter plaatse)
    Inclusief: alle kosten ter plaatse, exclusief vlucht
  2. Training: 495 euro p/p particulier tarief; 700 euro p/p + BTW zakelijk tarief
  3. Vlucht: van Brussel naar Sharm El Sheikh

Not included:

Tips (+- 60 euro)
Persoonlijke uitgaven (souveniers, ...)
Eventuele reisverzekeringen