true man: De kracht van kameraadschap

Herontdek je authentieke zelf, kinderlijke speelsheid en ware mannenkracht!


Verdiepende begeleiding: Wim & Björn

zo 7 nov 2021 - zo 14 nov 2021


Weet je nog hoe het voelde als kleine jongen om helemaal vrij te zijn, los van oordelen en verwachtingen? Misschien trok je met je vrienden de natuur in? Of misschien ging precies die zorgeloosheid aan je voorbij maar voel je wel dat je er nood aan hebt.

Hoe het ook zij, misschien ben je op een kantelpunt in je leven gekomen. Geen grootse verandering, maar een gevoel van… “Er zit meer in mezelf dat vraagt om gezien te worden” of nog “ Ik wil wel wat knopen doorhakken in mijn leven maar weet nog niet goed hoe? “ of misschien voel je gewoon dat je het ontzettend fijn zou vinden om eens een week onbezorgd en onbezonnen onder mannen te zijn op een magische plek. Je te laten meevoeren door de mannenenergie en te kijken wat het jou brengt.  

Laat de magie van Sinaï-woestijn haar werk dan doen! Een groep authentieke Bedoeïenen-mannen zorgt niet alleen dat het jou aan niets ontbreekt, ze tonen je onbewust ook de zuivere energie van man-zijn. Zij maken van elke reis een feest.  Vanuit hun eigen ervaring met de woestijn groeide het verlagen van Wim Grootjans en Björn Caekelbergh om deze prachtige omgeving en unieke belevenis te mogen delen met mannen. Zij nemen je ga graag mee op tocht. Pittige staptochten om je grenzen op te zoeken, een open babbel onder mannen en waarom niet…24 uur alleen zijn met jezelf. Het komt allemaal aan bod.

 

Een uitdaging voor wie verbinding voelt en zoekt met z’n échte mannelijke kracht: een unieke en diepe ontdekkingstocht op zoek naar waarheid, vriendschap en vrijheid.

Werkwijze

De dagelijkse exploratie van de natuur in de Sinaï-woestijn laat niemand onbewogen.Vanuit wat zich elke dag opnieuw aandient kijken we wat we als groep en als individu nodig hebben om ten volle te mogen genieten van elke ervaring.  Elke tocht is anders: van klimmen op knoestige rotsen, klauteren door canyons tot wandelen in glooiende zandvlakten. Zo zullen telkens nieuwe indrukken nieuwe reactie in jou opwekken. Gegarandeerd!   
 
Weet dat Fysiek gezien, dit programma haalbaar is voor elke gezonde man.

Waarom een mannenweek in de woestijn?

De Sinaï-woestijn geeft een bijzondere dimensie aan iedereen die even op een bewuste manier op de pauzeknop wilt drukken. De stilte, de weidsheid en de oerkracht van de natuur laten je toe te focussen op wat voor jou essentieel is. Deze plek is een uniek kader om bepaalde thema’s in je leven verder te verkennen, van elkaar te leren en zo frisse inspiratie op te doen.

Waarom zou je voor deze trip kiezen?

Deze vakantie vormt een magnifieke combinatie van genieten en groeien. We zijn een week weg van de wereld, met een (zand)zee aan tijd om te ontdekken, te ontspannen, indrukken op te doen en elders de boel de boel te laten.

De zorgzame begeleiding van Björn en Wim maar ook de levensvreugde van de Bedoeïenen maken dat je je helemaal kan overgeven aan wat komt. Lekker eten, magisch mooie kampplaatsen, zachte matrassen en een sterrenhemel om u tegen te zeggen maken het plaatje compleet. 
Je keert verbonden met jezelf, de anderen én de natuur weer huiswaarts.

True man Waarom zou je voor deze trip kiezen?
Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. Mahatma Gandhi

Wim Grootjans (1976)

Begeleider

Wim is een avonturier in hart en nieren. Als reisbegeleider bij Karavaan loodste hij groepen letterlijk en figuurlijk langs onbewandelde paden in onder andere Sri-Lanka en West-Canada. Reizen is ook een passie die hij deelt met zijn vrouw Els en hun twee zonen.

Als mede-zaakvoerder en trainer bij Walk Your Talk weet Wim hoe hij mensen in verbinding brengt met zichzelf om van daaruit naar een authentiek en eerlijk contact te gaan met anderen. Verbindende Communicatie vormt daarbij de leidraad.

Lees verder

Vanuit z’n eigen weg naar meer bewustwording en innerlijke mankracht, ervaart Wim het als zijn missie om specifiek met mannen aan waarlijke transformatie te werken. Staptochten, muziek en plezier maken vormen daarbij de basis.


Björn Caekelbergh (1970)

Begeleider

Björn is vader van twee zonen. Hij kiest ervoor om speels, levenslustig en vooral vol vertrouwen in het leven te staan. Al is dat is niet altijd zo evident geweest. In 2010 startte hij zijn zoektocht om bewuster in het leven te staan en opnieuw contact te maken met die speelse jongen in zich. Na leading by being volgt hij ervaringsgerichte psychotherapie en sjamanisme, intuïtief coachen, Path of Love en vele andere opleidingen. Al deze opleidingen gaven hem veel inzichten over zijn eigen patronen en valkuilen en brachten hem stapje voor stapje dichter bij zichzelf. Verschillende woestijnreizen zorgden in deze periode voor de verdieping. Zelf noemt hij die periode:“ Op zoek naar de Bedoeïen in mij!.

Lees verder

De tocht van de afgelopen 10 jaar gaf aan dat het tijd was voor een nieuwe relatie. Eind 2018 wisselde hij ook zijn job bij een grootbank in voor een nieuwe uitdaging in de non-profitsector. Zelf groeien en andere helpen groeien is zijn moto. Hoe? Door op een authentieke manier zijn eigen ervaringen te delen en te leren uit de ervaringen van anderen. Kunnen delen met mannen ervaart hij vandaag als een ‘turbo’ op zijn eigen groeitraject.

Periodes en bijdrage


Periode

zo 7 nov 2021 - zo 14 nov 2021

Bijdrage

  1. Accommodatiekosten: 950 € p/p
    (bijdrage rechtstreeks aan de Bedoeïenen ter plaatse)
    Inclusief: alle kosten ter plaatse, exclusief vlucht
  2. Vlucht: van Brussel naar Sharm El Sheikh 

Niet inbegrepen:

Tips (+- 50 euro)
Persoonlijke uitgaven (souveniers, ...)
Eventuele reisverzekeringen