true men: De kracht van kameraadschap

Herontdek je authentieke zelf, kinderlijke speelsheid en ware mannenkracht!


Verdiepende begeleiding: Wim & Gert

za 5 nov 2022 - zo 13 nov 2022


Gert en Wim nodigen je uit om te proeven van de magie van de woestijn! Ga deze  uitdaging aan, voor diepe verbinding met jouw mannelijke essentie! Een  unieke ontdekkingstocht op zoek naar energie, puurheid, waarheid, vrijheid en vriendschap. TRUE MEN... de kracht van kameraadschap!

 • duik in je ware vrijheid
 • diepe verbinding met de natuur in en rond je
 • transformatie & groei
 • genieten van een zalige vakantie
 • levenswijsheid 
 • kracht en focus voor je pad
 • uit je mind en in je hart en gevoel
 • pure mannen energie
 • magie van de Sinaï woestijn
 • zuiveren en energie opdoen
 • verbinding en kameraadschap
 • uniek avontuur
 • ...

 Werkwijze

De dagelijkse exploratie van de natuur in de Sinaï-woestijn laat niemand onbewogen.Vanuit wat zich elke dag opnieuw aandient kijken we wat we als groep en als individu nodig hebben om ten volle te mogen genieten van elke ervaring.  Elke tocht is anders: van klimmen op knoestige rotsen, klauteren door canyons tot wandelen in glooiende zandvlakten. Zo zullen telkens nieuwe indrukken nieuwe reactie in jou opwekken. Gegarandeerd!   
 
Weet dat Fysiek gezien, dit programma haalbaar is voor elke gezonde man.

Waarom een mannenweek in de woestijn?

De Sinaï-woestijn geeft een bijzondere dimensie aan iedereen die even op een bewuste manier op de pauzeknop wilt drukken. De stilte, de weidsheid en de oerkracht van de natuur laten je toe te focussen op wat voor jou essentieel is. Deze plek is een uniek kader om bepaalde thema’s in je leven verder te verkennen, van elkaar te leren en zo frisse inspiratie op te doen.

Waarom zou je voor deze trip kiezen?

Deze vakantie vormt een magnifieke combinatie van genieten en groeien. We zijn een week weg van de wereld, met een (zand)zee aan tijd om te ontdekken, te ontspannen, indrukken op te doen en elders de boel de boel te laten.

De zorgzame begeleiding van Wim & Gert maar ook de levensvreugde van de Bedoeïenen maken dat je je helemaal kan overgeven aan wat komt. Lekker eten, magisch mooie kampplaatsen, zachte matrassen en een sterrenhemel om u tegen te zeggen maken het plaatje compleet. 
Je keert verbonden met jezelf, de anderen én de natuur weer huiswaarts.

True men Waarom zou je voor deze trip kiezen?
Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. Mahatma Gandhi

Wim Grootjans (1976)

Begeleider

Wim is een avonturier in hart en nieren. Als reisbegeleider loodste hij groepen letterlijk en figuurlijk langs onbewandelde paden in onder andere Sri-Lanka en West-Canada. Reizen is ook een passie die hij deelt met zijn vrouw Els en hun twee zonen.

Als partner bij Walk Your Talk weet Wim hoe hij mensen in verbinding brengt met zichzelf om van daaruit naar een authentiek en eerlijk contact te gaan met anderen.

Lees verder

Vanuit z’n eigen weg naar meer bewustwording en innerlijke mankracht, ervaart Wim het als zijn missie om met mannen aan waarlijke transformatie te werken. Zelf groeien en andere helpen groeien is zijn moto. Hoe? Door op een authentieke manier zijn eigen ervaringen te delen en te leren uit de ervaringen van anderen. Staptochten, mannencircels, muziek en plezier maken vormen daarbij de basis.


Gert Daniels (1967)

Begeleider

Het leven van Gert staat in het teken van dans. Als directeur van de vzw We See You Dance inspireert hij velen om kinderen en jongeren in jeugdzorg, asielcentra, scholen in beweging te brengen, aan te raken… Maar ook vele mannen en vrouwen vinden doorheen zijn workshops Sufi-dans, trancedance en yogawerk de weg van hoofd naar hart en gevoel. Als mede-oprichter van enkele mannenfestivals en met tientallen jaren ervaring in mannenwerk inspireert hij vele mannen met zijn zwaardyoga

Lees verder

(tibetaanse Tog Chöd). Oceaan en berg retraites op Gran Canaria organiseerde hij al eerder... maar nu kijkt hij uit naar het pure, het woeste-zijn... 1 zijn met de woestijn én jou!  

Periodes en bijdrage


Periode

za 5 nov 2022 - zo 13 nov 2022

Bijdrage

 1. Accommodatiekosten: 995 € p/p
  (bijdrage rechtstreeks aan de Bedoeïenen ter plaatse)
  Inclusief: alle kosten ter plaatse, exclusief vlucht
 2. Vlucht: van Brussel naar Sharm El Sheikh 

Niet inbegrepen:

Tips (+- 50 euro)
Persoonlijke uitgaven (souveniers, ...)
Eventuele reisverzekeringen

Uit de mailbox