true men: De kracht van kameraadschap

Herontdek je authentieke zelf, kinderlijke speelsheid en ware mannenkracht!


Verdiepende begeleiding: Wim & Gert

zo 17 nov 2024 - zo 24 nov 2024


Gert en Wim nodigen je uit om te proeven van de magie van de woestijn! Ga deze  uitdaging aan, voor diepe verbinding met jouw mannelijke essentie! Een  unieke ontdekkingstocht op zoek naar energie, puurheid, waarheid, vrijheid en vriendschap. TRUE MEN... de kracht van kameraadschap!

 • duik in je ware vrijheid
 • diepe verbinding met de natuur in en rond je
 • transformatie & groei
 • genieten van een zalige vakantie
 • levenswijsheid 
 • kracht en focus voor je pad
 • uit je mind en in je hart en gevoel
 • pure mannen energie
 • magie van de Sinaï woestijn
 • zuiveren en energie opdoen
 • verbinding en kameraadschap
 • uniek avontuur
 • ...

 Werkwijze

We volgen doorheen deze reis het 7 elementen kader (begeleiding Gert en Wim) waarbij we elke dag focussen op 1 van de Essentiële Elementen, maar ook de andere elementen meenemen: STILTE - WATER - AARDE - HOUT - VUUR - LUCHT - HART (synthese van alle elementen). De dagelijkse exploratie van de natuur in de Sinaï-woestijn laat niemand onbewogenVanuit wat zich elke dag opnieuw aandient kijken we wat we als groep en als individu nodig hebben om ten volle te mogen genieten van elke ervaring.
Elke tocht is anders: van klimmen op knoestige rotsen, klauteren door canyons tot wandelen in glooiende zandvlakten. Zo zullen telkens nieuwe indrukken nieuwe reactie in jou opwekken. Gegarandeerd!   
 
Weet dat Fysiek gezien, dit programma haalbaar is voor elke gezonde man.

Waarom een mannenweek in de woestijn?

Als mannen mekaar 'echt' ontmoeten, als façades even wegvallen, als de crazy world even losgelaten wordt, als verplichtingen en todo's thuis mogen blijven en de vele bordjes die we als man dapper hooghouden even mogen rusten... dan komt er rust. Dan ontvangen we de rust en de oorverdovende stilte van de wijze en weidse woestijn... En toch vallen we niet stil... maar komt er vanuit de stilte van de woestijn oneindig veel begrip, liefde, bewustzijn, energie en zin in ons eigen man-zijn. We ontdekken dat andere mannen steun zijn... de tijd van de eenzame wolf is voorbij... 

De Sinaï-woestijn geeft een bijzondere dimensie aan iedereen die even op een bewuste manier op de pauzeknop wilt drukken. De stilte, de weidsheid en de oerkracht van de natuur laten je toe te focussen op wat voor jou essentieel is. Deze plek is een uniek kader om bepaalde thema’s in je leven verder te verkennen, van elkaar te leren en zo frisse inspiratie op te doen.

Waarom zou je voor deze trip kiezen?

Deze vakantie vormt een magnifieke combinatie van genieten en groeien. We zijn een week weg van de wereld, met een (zand)zee aan tijd om te ontdekken, te ontspannen, indrukken op te doen en elders de boel de boel te laten.

De zorgzame begeleiding van Wim & Gert maar ook de levensvreugde van de Bedoeïenen maken dat je je helemaal kan overgeven aan wat komt. Lekker eten, magisch mooie kampplaatsen, zachte matrassen en een sterrenhemel om u tegen te zeggen maken het plaatje compleet. 
Je keert verbonden met jezelf, de anderen én de natuur weer huiswaarts.

True men Waarom zou je voor deze trip kiezen?
Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. Mahatma Gandhi

Wim Grootjans (1976)

Begeleider

Wim is een avonturier in hart en nieren. Als reisbegeleider loodste hij groepen letterlijk en figuurlijk langs onbewandelde paden doorheen alle uithoeken van de wereld. Staptochten, mannencircels, lichaamswerk, muziek en plezier maken vormen daarbij de basis.

Als partner bij Walk Your Talk weet Wim hoe hij mensen in verbinding brengt met zichzelf om van daaruit naar een authentiek en eerlijk contact te gaan met anderen.

Lees verder

Vanuit z’n eigen weg naar meer bewustwording en innerlijke mankracht, ervaart Wim het als zijn missie om met mannen aan waarlijke transformatie te werken. Zelf groeien en andere helpen groeien is zijn moto. Hoe? Door op een authentieke manier zijn eigen ervaringen te delen en te leren uit de ervaringen van anderen. Staptochten, mannencircels, muziek en plezier maken vormen daarbij de basis.


Gert Daniels (1967)

Begeleider

Elke maand organiseert Gert stilte-yoga-dans-natuur retraites in de Ardennen, samen met zijn geliefde Sophie in hun zen-zin-natuur-centrum Chamai, en af en toe een retratie op Gran Canaria om oceaan & berg te ontmoeten in jezelf. En toch is er 1 week in het jaar die heel bijzonder is: TRUE MEN. Elk jaar duikt hij samen met Wim en een groep mannen in de woestijn van man-zijn! Even de wereld loslaten en thuiskomen in onze eigen innerlijke AARDE, in ons man-zijn!  Het VUUR aanwakkeren in elk mooi mannenhart en het WATER laten stromen in elke mannenbuik... Lachen en spelen LUCHTig man-Zijn en 1 zijn met de woestijn !  

Lees verder

Het leven van Gert staat in het teken van dans. Als directeur van de vzw We See You (www.wcud.be) inspireert hij velen om kinderen en jongeren in jeugdzorg, asielcentra, scholen in beweging te brengen, aan te raken… Maar ook vele mannen en vrouwen vinden doorheen zijn workshops Sufi-dans, trancedance en yogawerk de weg van hoofd naar hart en gevoel.  (www.gertdaniels.dance) Als mede-oprichter van enkele mannenfestivals en met tientallen jaren ervaring in mannenwerk inspireert hij vele mannen met zijn zwaardyoga en gewoon de manier waarop hij man is. Gewoon jezelf zijn!

Periodes en bijdrage


Periode

zo 17 nov 2024 - zo 24 nov 2024

Bijdrage

 1. Accommodatiekosten: 995 € p/p
  (bijdrage rechtstreeks aan de Bedoeïenen ter plaatse)
  Inclusief: alle kosten ter plaatse, exclusief vlucht
 2. Training Gert & Wim, particulier tarief: 495 € 
  Training zakelijk tarief: 700 € + BTW
 3. Vlucht: van Brussel naar Sharm El Sheikh 
  Inclusief: alle kosten ter plaatse, exclusief vlucht

Niet inbegrepen:

Tips (+- 70 euro)
Persoonlijke uitgaven (souveniers, ...)
Eventuele reisverzekeringen

Uit de mailbox