The wild woman within: Ontdek en bevrijd je Vrouwenkracht

Een liefdevolle ontmoeting van je kalme tot je onstuimige zelf


Verdiepende begeleiding: Agni & Marleen

do 31 okt 2024 - do 7 nov 2024


Herinner je je haar nog? Die ongetemde versie van jezelf? En ergens onderweg is het contact met haar volledigheid verloren gegaan! Hoor je de roep van je eigen hart, je lichaam, je ziel? Voordat de eisen van de buitenwereld je beteugelden, was je een wild hart. Dus laten we samen de herinnering aan je ware essentie herontdekken!

Met dans, ademhaling, beweging, stem, krachtige trommels en deel cirkels, zullen we de krachten van de elementen in onszelf ontketenen. Zo herinneren we ons dat we bestaan uit aarde, water, vuur en lucht. Verwacht de watervallen van energie door je lichaam te voelen stromen, luister naar de belletjes van je stem die misschien zijn verstomd, trek de mantel van de wilde vrouw in jezelf aan. Ze zal rennen, springen, schreeuwen, dansen, huilen en hartstochtelijk lachen - om weer echt ten volle te leven!

We stemmen ons af op zowel de individuele als collectieve behoeften van de groep. Hier zullen momenten zijn voor innerlijke groei, eigen ruimte en dagelijkse groepsactiviteiten. We creëren ruimte voor alle aspecten van jezelf - van het kleine meisje tot de wijze vrouw binnenin. (de moeder, de minnares, de heldin, de Godin, de priesteres, de koningin). Dus, ben jij klaar om de wildernis van je ziel te herontdekken? Sluit je aan bij ons avontuur!

Werkwijze

De kracht van het traject rust in de oneindige inspiratie van de natuur in combinatie met verschillende vormen van plezier en de verdiepende begeleiding van Agni en Marleen.

We gaan op verkenning om de verschillende aspecten van ons vrouw zijn te ervaren. We bundelen onze overvloed aan vrouwelijke rijkdom: intuïtie, kennis, ervaring en collectieve wijsheid. Dit doen we door verschillende activiteiten zoals dans, creativiteit, lachen, bewegen, spelen en delen. Je ziet iets groeien en je ontvangt concrete handvaten om nadien verder te broeden en in actie te schieten.

Je neemt afstand van je dagelijkse patronen en prikkels door dag en nacht in de ongerepte woestijn te verblijven. Zo creëer je ruimte om je bewust te worden van de gedachten, overtuigingen en gevoelens die je wel of niet langer ondersteunen om het leven te vieren en ervaar je de kracht om deze te transformeren.

Elke ochtend beginnen we de dag met een ochtendsessie, terwijl de Bedoeïen een heerlijk ontbijt klaarmaken. In de loop van de dag trekken we door de woestijn en wordt die tocht begeleid via opdrachten onderweg, spelen, inzichtsoefeningen en plezier. Elke tocht is anders, van klimmen, op stoere rotsen tot wandelen in glooiende zandvlakten, kort of lang, alleen of per 2, met een vraag of opdracht of open en 'het laten komen'. Werken aan jezelf hoeft hier niet. Wat nodig is dient zich vanzelf aan. Delen van ervaringen doen we s' avonds in het kamp, nadat we samen heerlijk gegeten hebben.

Tijdens heel de reis krijg je zachte en helende begeleiding. Nieuwe inzichten en mogelijkheden ontvouwen zich.
Je kan alleen zijn of je voeden aan de groep. Qua fysieke inspanning is dit programma haalbaar voor elke gezonde persoon.

Waarom verdieping in de Sinai woestijn?

 

Woestijnen zijn de chakra's van de aarde. De Sinaï woestijn is één van de 'krachtigste plaatsen' op onze planeet. Het is zeer moeilijk in woorden te vatten. De trillingsfrequente is er hoger, fijner, het voelt als een zeer vrouwelijke, beschermende energie die daar aanwezig is. De overweldigende schoonheid van de natuur, de absolute stilte en het zand dat zowel geluid als negativiteit lijkt op te slorpen... maken dat je er helemaal tot rust komt zonder dat je daar inspanning moet voor doen. Je zet je open voor alles en alles stroomt, ook jouw levensvreugde. Dat klinkt voor veel mensen allicht zweverig maar zelfs sceptici die de stap zetten om toch mee te gaan, beleven hetzelfde. Het gebeurt vanzelf, in de Sinaï ga je vanzelf van je hoofd naar je hart. 

Waarom zou je voor deze trip kiezen?

Samen beschikken Agni en Marleen over een unieke combinatie aan kennis en jarenlange ervaring die zij op een intuïtieve manier toepassen en delen.

Anders dan in een reguliere (management)training, waarin je theorie aangereikt krijgt en handvatten om je te verbeteren, gaat het hier om een ervaring met verschillende interventies. Je krijgt nieuwe inzichten en het leerproces is speels en ervaringsgericht. Tijdens deze reis sta je zelf centraal. Door je zelf te ontspannen, te genieten, te spelen, te accepteren en te besluiten je eigen stappen in dit transformatieproces te zetten, maken wij samen met jou een unieke reis.

De trip gebeurt op maat van elke groep en met respect voor de eigenheid van elk individu. We hebben aandacht voor tempo, evenwicht actie/rust, contacten met jezelf, de natuur en de plaatselijke cultuur. Welkom op deze unieke reis, die je leven zal bijblijven! 

The wild woman within Waarom zou je voor deze trip kiezen?
“We are never more fully alive, more completely ourselves, more deeply engrossed in anything, than when we are at PLAY.” Charles Schaefer

Agni Tzvete

Coach -Trainer

Ik heb veel gereisd, zowel in de uiterlijke als de innerlijke wereld. Door de wijsheid van het noorden te combineren met de passie van het zuiden, de diepten van het westen met de inspiratie uit het oosten, heb ik een uniek boeket van levenswijsheid en bewustzijn verzameld. Graag deel ik dit boeket met iedereen die het wil ontvangen.

Geboren in Bulgarije, met een master in Internationale Betrekkingen uit Denemarken en Engeland, werkte ik 10 jaar als politiek activist in Afrika. Na een grote ontgoocheling over de wereld waarin we leven, verkende ik de innerlijke rijken van het bestaan ​​op zoek naar de ultieme vrijheid. 

Lees verder

Mijn pad zette zich verder via het Osho International Meditatie Resort in India, naar sjamanistische reizen diep in het Amazone-oerwoud. Om uiteindelijk aan te komen in Egypte - het land dat een openbaring is van mijn liefde en passies. Deze deel ik heel graag in ons samenzijn in de woestijn.


Marleen Hofman (1967)

Bezielster

In 2006 ben ik in contact gekomen met de woestijn! Een keerpunt in mijn leven van 'economisch gedreven' naar 'zijn', van 'luxe' naar 'essentie', van 'hoofd' naar 'hart'. De woestijn was voor mij als thuiskomen, het voelde als één groot liefdesbad! Het contact met de bedoeinen, die zielsmaatjes zijn geworden, de overweldigende pracht en kracht van de natuur. Deze ervaring had zo'n impact dat ik graag de gelegenheid wilde creëren om meer mensen deze ontdekkingsreis te kunnen laten maken. Dit idee heeft geleid tot het ontstaan van Desert-Soul.

Lees verder

Mijn coaching skills, rustige natuur en doorleefde wijsheid zet ik graag in om transformatieprocessen te begeleiden, mensen terug verbinden met hun volle potentieel. Van de bedoeïnenen heb ik geleerd te leven in het nu en in volle vertrouwen de flow te volgen. Dat doe ik ook in de begeleiding, in elk moment kijken wat er zich als groeipotentieel aandient, en dat optimaal ondersteunen.

De woestijn geeft ruimte voor mijn creativiteit, mijn zoeken naar schoonheid en essentie in alles. Voor mij is ze een krachtige gids en hulpbron. Door mijn eigen leven te leiden vanuit mijn hart, mijn passie, mijn essentie wil ik graag mensen inspireren hetzelfde te doen.

Mijn verhaal is er een van ontdekkingen en avontuur, ontmoetingen en groei, eeuwige groei en dat is mijn passie.
Na studies publiciteit en fotografie is mijn loopbaan begonnen met een 20-tal jaar als freelance art director voor reclamebureaus en eigen klanten. Sinds 2003 ben ik gestart met allerlei opleidingen rond zelfontwikkeling: NLP, systemisch opstellen, trauma, intuïtieve ontwikkeling, begeleiding van organisaties, transpersoonlijke coaching, ...

Ik heb het voorrecht twee fantastische zonen te hebben (1998 - 2001), mijn grootste leermeesters.

Periodes en bijdrage


Periode

do 31 okt 2024 - do 7 nov 2024

Bijdrage

  1. Accommodatiekosten: 995 € p/p 
    (bijdrage rechtstreeks aan de Bedoeïenen ter plaatse)
    Inclusief: alle kosten ter plaatse, exclusief vlucht
  2. Training particulier tarief: 495 €
    Training zakelijk tarief: 700 € + BTW
  3. Vlucht: van Brussel naar Sharm El Sheikh 

Niet inbegrepen:

Tips (+- 70 euro)
Persoonlijke uitgaven (souveniers, ...)
Eventuele reisverzekeringen